Однієї ночі мені було дуже нудно, а погані речі трапляються тоді, коли ніщо не може втримати мене від неприємностей. Я опинився в кролячій норі, переглядаючи старі або цікаві сайти. Здається, я побачив сайт «Космічний Джем», який все ще працював, як маленька інтернет-капсула часу. Побачивши це, я трохи поринув у спогади. Переходячи за рандомними посиланнями, я знайшов сайт, який стверджував, що це монструозний сайт знайомств наосліп. Я побачив його лише на секунду, і все зникло, перш ніж я встиг його добре роздивитися. Пошукавши інформацію про нього, я прочитав, що доступ до нього можна було отримати лише опівночі. Якщо ви натиснете на посилання о 00:01, ви побачите його лише на мить, а потім сторінка зникне до того, як ви встигнете заповнити анкету.
Я думав, що це був мила маленька рекламна фішка. Це не могло бути реальністю. Я маю на увазі, що сайт знайомств з монстрами звучав як щось, що могла б прочитати моя молодша сестра. Але мені дуже хотілося подивитися, як він виглядає. Щойно він відкрився, я побачив товстий курсор миші та блокові бокові панелі, які нагадали мені про те, як виглядав інтернет у 90-х роках. Я досі пам'ятаю гудок і своє ім'я користувача Neopets...
Наступної ночі я зловив себе на тому, що відраховую секунди до півночі. Я оновив сторінку через секунду після того, як стрілки годинника перекинулися. Дивне хвилювання охопило мене, коли я побачив, що сайт почав працювати. Він нагадував ранній інтернет, що мені сподобалося. Веб-сторінка не гальмувала і не мала жодних поганих елементів дизайну, які б унеможливлювали читання тексту чи пошук посилань, як на справжніх старих сайтах.
Я не планував заповнювати анкету для знайомств. Просто подивитися. У мене був зворотний відлік 13 хвилин, а дивитися було особливо ні на що. На головній сторінці було кілька профілів знайомств з монстрами, доповнених нечіткими зображеннями, через що було важко розгледіти їхні риси. Всі вони були заброньовані. Коли я оновив сторінку, деякі анкети змінилися, і принаймні дві з них були вільні. Коли я натиснув на одну з них, за секунду вона стала заброньована.
Чи були інші люди на цьому сайті? Чи це була просто програма, яка працювала у фоновому режимі? Чи це був просто веселий жарт, чи якийсь шифр, за допомогою якого люди могли насправді наймати секс-працівників, але в прихований спосіб? Я думав, що ніколи не дізнаюся відповіді.
Іншим варіантом було створити свій профіль на сайті знайомств замість того, щоб намагатися забронювати певного монстра. Там ставили дуже прості запитання і, на щастя, не потрібно було вводити дані кредитної картки. Жартома я заповнив фальшивий профіль і використав свою адресу електронної пошти, яку я створив саме для таких речей. Мій час закінчився, і сайт закрився. Принаймні, мені було весело, поки він працював. Я захотів зробити скріншот, але коли я його зробив, зображення було чорним. Мені це не здалося дивним, але я був трохи розчарований тим, що не мав жодних доказів існування цього дивного сайту.
Все було добре, поки мій мобільний телефон не задзвонив, показуючи, що мені прийшло повідомлення. Коли я прочитав його, воно викликало жах у моєму шлунку. Це не могло бути правдою. Це було повідомлення з невідомого номера, в якому йшлося про зустріч о десятій вечора наступної п'ятниці із зображенням з Google Street View сусіднього вуличного кута.
Я намагався зрозуміти, як цей жартівливий сайт отримав мій номер телефону. У мене був сімейний тарифний план, тож мій номер був навіть не на моє ім'я. Якщо вони якимось чином дізналися моє ім'я, то звідки? Зламали мій комп'ютер? Чи я десь натиснув на шкідливе посилання? Мій антивірус зазвичай так добре захищав мене від моїх власних помилок. Можливо, мені варто перестати бути скупим і заплатити за VPN. Про всяк випадок я видалив повідомлення і заблокував номер. Потім я зробив ретельну зміну паролів і кілька перевірок на віруси, які нічого не дали.
Я стежив за своїм банком і електронною поштою, щоб побачити, чи не намагався хтось проникнути в мої акаунти, щоб нічого не сталося в найближчі кілька днів. Я зрозумів, що не варто просто натискати випадкові посилання та заходити на підозрілі сайти.
Я також уникав те перехрестя до кінця тижня. Мені потрібно було долати довгий шлях додому з роботи, але я категорично відмовлявся перебувати поблизу цього місця. Я почав хвилюватися про те, як вони дізналися мою адресу. Чи справді вони знали мою адресу, чи просто загальне місцезнаходження і надіслали повідомлення, щоб налякати мене? Я нічого не міг вдіяти, окрім як тримати двері зачиненими і бути уважним до всього дивного. Поліцейські розсміялися б мені в обличчя, якби я розповів їм про це.
Я планував залишитися в п'ятницю ввечері вдома. Краще навіть не виходити на вулицю, якщо це не був жарт когось із поганим почуттям гумору. Але мені зателефонував мій друг і попросив принести йому супу з ресторану внизу на вулиці. Все було в межах легкої прогулянки, а мій приятель був страшенно хворий. Він не хотів платити десять доларів за доставку плюс чайові, коли міг просто попросити мене зробити це і заплатити чайові мені. Я відкинув свій страх і зробив йому послугу, принісши його клятий суп з броколі та чеддером. Він багато чого зробив для мене в минулому, тож я не міг не віддячити йому.
На зворотному шляху від нього я тримав руки в кишенях і озирався, очікуючи, що за мною хтось стежить. Був вечір п'ятниці, майже десята година. Сонце вже давно зайшло, і на вулиці нікого не було. Я знову пішов довгою дорогою, все ще відмовляючись наближатися до того кута вулиці. Мій пульс прискорювався щоразу, коли я чув якийсь звук на моєму шляху. До дому залишалося лише два квартали, і я трохи розслабилася. Я відчував себе дурнем, що дозволив цьому сайту так сильно мене налякати.
Позаду я почув, як у повітрі зашелестіли якісь папери. У цьому не було нічого дивного, тому я не обернувся, щоб подивитися. Якби я це зробив, то одразу ж почав бігти.
«Містере Стівенс...?»
Голос лунав ззаду, і я завмер на місці. Голос звучав тоненько, як шелест паперу, і його було важко розчути серед інших шурхотів. Я зрозумів, що папір не може шелестіти на вітрі, бо вітру не було. Я повільно повернув лише голову, намагаючись побачити джерело голосу, який покликав мене на ім'я.
Вулицю освітлювали ліхтарі. Між двома стовпами з темряви на світло, під яким я стояв, вийшла якась фігура. Ця істота була щонайменше десять футів заввишки і завдовжки. Тіло перебувало в постійному русі і було зроблене з різних за розміром шматків темного паперу. Я не бачив у істоти рук чи ніг, натомість вона ніби ширяла в кількох дюймах від землі. Я підняв очі вгору, щоб роздивитися обличчя. З лоба звисав великий сувій, прикріплений до масивного крученого золотого рогу. На папері, що закривав більшу частину обличчя, були дивні золоті написи. Під папером я побачив пару запалих темних очей і рот, що тягнувся до кожного кінця обличчя. Волосся також складалося з тих паперів, що виходили назовні. Вони були вкриті тими ж золотими написами. Ми зустрілися поглядами, і на обличчі у потвори з'явилася посмішка, яка демонструвала незліченну кількість гострих, як голки, зубів.
Не може бути.
Я забронював його. Я не збирався мати справу з тим, чим би це не було. Я побіг по кварталу, мої ноги почали «горіти» за лічені секунди. Я хотів би залишатися у формі. Істота йшла позаду, легко тримаючи темп. Незліченні папери шелестіли з кожним рухом, і клята тварюка почала сміятися, змушуючи моє серце мало не зупинитися від страху.
Сміх наростав, від нього у мене паморочилося в голові. Звук відбивався від порожньої дороги і звучав так чітко, ніби хтось цокав склянками. Мій зір потьмянів, і я зрозумів, що біжу не в той бік. Мені треба було повернути ліворуч, щоб потрапити додому, але я повернув праворуч і побіг у бік парку. Коли туман в моїй голові розвіявся, я зрозумів, що не зможу виправити ситуацію. Якби я розвернувся, я б побіг прямо на істоту, що переслідувала мене.
Я не міг довго бігти. З мого обличчя капав піт, моє лице почервоніло від фізичного навантаження. Я сховався за деревами в дуже маленькому парку, дякуючи за те, що в моєму місті взагалі є такий парк. Я врізався в дерево, задихаючись і прислухаючись до монстра. Сміх припинився, і я більше не чув шурхоту паперу. Я з'їхав з глузду? Не може бути, щоб це чудовисько було справжнім. Я похитав головою, намагаючись зрозуміти, що мені робити. Потім я витягнув телефон, щоб покликати когось на допомогу. Навіть якщо це було не насправді, мені потрібно було, щоб хтось приїхав сюди, щоб відвезти мене в лікарню, щоб обстежити мій мозок.
Я стояв спітнілий і боявся, що можу замерзнути. Мій телефон відмовлявся вмикатися. Я натиснув на всі бічні кнопки, щоб змусити телефон перезавантажитися. Він знову увімкнувся, але на екрані з'явився золотий символ, що світився, а не фотографія моєї молодшої сестри, яка стояла на екрані блокування. Цього просто не могло бути. Мені потрібно було знайти людину, реальну людину, яка б допомогла.
Я подивився вгору крізь темні дерева і побачив листя, яке виглядало трохи дивно. І раптом на них замерехтіли золоті написи, що показували обриси монстра, який обвився навколо дерева і дивився в мій бік. Я закричав так, що в будь-якій іншій ситуації було б соромно. Засліплений страхом, я врізався прямо в дерево, розбивши собі ніс і викликавши кровотечу.
Я, не думаючи, знову побіг. У мене не було жодних думок, окрім як просто втекти звідти. Я вискочив з-під дерев і рушив у парк. Дитячі майданчики були десь вдалині, але нікого не було в полі зору. Я також думав про те, щоб сховатися на пластиковій гірці або всередині зношеного порожнистого пластикового динозавра, який бачив і кращі дні. Мої ноги заплуталися, намагаючись піднятися на пагорб, і я впав перед собою.
Папірці одразу ж опинилися на мені. Я перекотився на спину, дивлячись на істоту прямо в її обличчя, яке було за кілька дюймів від мене. Очі виблискували викривленою радістю від мого страху. Я помилявся, думаючи, що ця істота не має кінцівок. З-під паперів з'явилася пара рук, щоб схопити мене. Крижана шкіра змусила все моє тіло здригнутися. Я почав брикатися ногами, і тут з'явилися більше рук. Незабаром я був притиснутий до твердої землі занадто великою кількістю рук, щоб їх можна було порахувати. Істота знову зареготала дзвінким сміхом, від якого я мало не знепритомнів. Я зірвався назад, коли істота висунула язика і провела ним по моєму обличчю, відчуваючи смак крові з мого носа.
«Зазвичай я не цілуюся на першому побаченні, але ти - прекрасне створіння». Монстр заговорив, шепіт його голосу змусив моє тіло затремтіти.
«П-побачення...?» - Я задихався, повільно усвідомлюючи почуте.
Невже цей клятий сайт знайомств з монстрами був справжнім? У мене не було шансу серйозно обдумати це. Обличчя монстра нависло над моїм, плоть була холоднішою, ніж будь-що інше, що я коли-небудь відчував. Від сильного холоду мені боліла шкіра. Минула секунда, і біль став терпимим, а крижане відчуття почало зникати. Руки стискали мене міцніше, подекуди утворюючи синці. Коли чудовисько віддалилося, я хапнув ротом повітря, не в змозі зробити нічого іншого. Я підняв голову, і мене трохи налякав вираз очей цієї істоти. Воно виглядало голодним. Рот був широко роззявлений і викривлений у нерівній посмішці, з рота почала капати слина. Довгий язик висовувався і злизував її, але це була марна спроба витерти обличчя. Я почав хвилюватися, що ця тварюка хоче вирвати мої органи на закуску, а не просто з'їсти.
«Ти таке миле створіння. Я нічого не можу з собою вдіяти. Сподіваюся, ти пробачиш мені мою прямолінійну натуру.» - Монстр говорив, і тон його звучав так само голодним, як і вигляд.
Я знову почав боротися з цими руками, знаючи, що не зможу звільнитися. На мій жах, папірці розгорталися і падали вниз, обвиваючи моє тіло і затьмарюючи мій зір. Я припустив, що це був ще один спосіб, яким монстр міг з'їсти мене, і був вдячний, що це було відносно безболісно.
Я прокинувся, побачивши, що лежу у своєму ліжку цілий і неушкоджений. Ну, не зовсім цілим. На моєму тілі були синці у формі рук всюди, де мене хапав монстр. Я озирнувся навколо, приголомшений подіями, що відбулися. Був початок ранку, і я був одягнений в те ж саме, що і напередодні ввечері. Я навіть не зняв черевики. Я чув, як рухаються каструлі з моєї маленької кухні, і відчув запах приготування їжі.
Я повільно почав виходити з кімнати, тримаючи в руках кубок з боулінгу як зброю. У мене більше нічого не було, і я подумав, що важкий кубок може завдати шкоди. Я не встиг стрибнути на того, хто був на кухні. Людина обернулася від плити і посміхнулася такою широкою і сліпучою посмішкою, що у мене в голові запаморочилося. Вона була висока, з андрогінною статурою. На ній був мій одяг, який не пасував до її фігури. Я ніколи не бачив нікого з таким прекрасним відтінком темної шкіри. Кожна риса була досконалою, аж до рівномірно розташованих зачесаних назад довгих дредів.
«Я приготувала тобі сніданок. Я не можу залишитися надовго. Тобі треба купити більше їжі, тут небагато залишилося. Тобі потрібні гроші? Зачекай.»
Мій розум все ще був у шоці, і я не міг відповісти. Я дивився, як незнайомка поклала яєчню на тарілку і поставила її на стіл. У мене не було столу, і я просто їв за своїм комп'ютерним столом. Коли ця людина зупинилася переді мною, я так зачарувався її золотими очима, що навіть не помітив, як вона забрала мою «зброю» і поклала щось мені в руку. Я потряс головою, глянувши вниз, і побачив невелику купку блискучих золотих гранул у моїй руці. Ні, вони мали впізнавану форму, і я хотів викинути золото, коли побачив, що це були людські зуби різного розміру.
«Я можу перетворювати речі на золото. У мене вони просто займали місце, тож я зробила їх більш корисними. Купи собі щось гарне і не запізнюйся на наше побачення наступної п'ятниці. Хоча я не проти за тобою побігати. Це було найвеселіше, що я коли-небудь робила за останнім часом».
Дар мови різко зник. У мене був мільйон запитань. Перше з них було про те, чому у неї були лише людські зуби. З такою кількістю запитань я не міг вибрати жодного, щоб заговорити. Ця людина не була схожа на монстра з минулої ночі. Вона взагалі не була схожа на монстра. Коли до моєї щоки торкнувся швидкий поцілунок, і я знову відчув холод, я зрозумів, ким була ця істота.
«У мене... Що... побачення в цю п'ятницю?» - вигукнув я, приголомшені думки змішалися докупи.
«О Боже, це вже занадто!»
Знову три швидкі поцілунки в щоку, і якби це був хтось інший, це було б дуже мило. Монстр відступив, а потім швидко попрямував до дверей, обличчя його сяяло від посмішки.
«Зазвичай я швидко з'їдаю своїх партнерів, але тебе я залишу на деякий час. Ми чудово проведемо час разом, поки я не втримаюсь».
Монстр махнув рукою і без перешкод вийшов через вхідні двері. Через секунду після цього воно повернулось, щоб додати ще одну річ.
«Мене звати Гільда!»
А потім вона знову зникла, залишивши мене стояти посеред кухні з жменею золотих людських зубів і першим сніданком, який хтось приготував для мене з дитинства.
Я спершу поклав зуби і з певними зусиллями з'їв яєчню. Мій шлунок скрутило. Якимось чином я потрапив у величезну халепу. Мені потрібно буде продовжувати бачити цей кошмар з монстром на побаченнях, поки він не вирішить мене з'їсти. Моє життя тепер вирішуватиме хтось інший. Я швидко надіслав сестрі повідомлення, що я її люблю, на випадок, якщо Гільда повернеться на сніданок. Вона була збентежена раптовим повідомленням, але я думав, що це вже давно пора було зробити.
Єдиним плюсом у цьому кошмарі, в якому я опинився, було те, що Гільда виглядала мило, перевдягнувшись у людську подобу. І, гадаю, мені не треба було турбуватися про гроші, але я не хотів просити у Гільди золото, боячись того, що вона мені може запропонувати наступного разу. Мої нові стосунки почалися з сотень червоних прапорців, з якими я нічого не можу вдіяти.
Зробіть мені послугу, і якщо ви натрапите на сайт знайомств з монстрами, не грайтеся з ним. Я б не хотів коли-небуть зробити таку помилку. Просто не переходьте за випадковими посиланнями в Інтернеті. Ви ніколи не знаєте, куди це може вас завести і до яких жахливих наслідків це може призвести у вашому житті.