Сталося це в благословенні нульові , коли країна оговталась від бурхливих 90-их і потроху дивилась у майбутнє , хоча й проблем іще вистачало . Але школярам глобальні проблеми були не дуже цікаві - у них завжди були та є свої дитячо-підліткові проблеми . Андрій та Володя не були виключенням . Хлопці ходили до школи , разом ходили на бокс , рубилися в комп'ютерних клубах , яких тоді було повно , билися з місцевими гопниками - коротше відривался на повну . Район де вони жили не був самим благополучним у місті - повно наркоманів , алкоголіків , колишніх сидільців та іншої "еліти суспільства" . Звісно , були й нормальні люди ,але їм краще було не виходити на вулицю вночі ,або ж носити з собою зброю . Тож бокс був для двох друзів не так для того щоб здобувати кубки та медалі , як для того щоб уміти постояти за себе . Благо ,тренер прищеплював сміливість і бойовий дух усім своїм вихованцям і Андрій з Вовчиком не були виключенням . У хлопців почала вироблятися жага екстриму і вони почали у вільний час лазити по різним диким та покинутим місцям . Врешті-решт хлопці звернули увагу на недобудовану будівлю , яку планували як новий корпус для лікарні в їхньому районі , але потім в інвестора почались фінансові проблеми , новий забудовник не знайшовся і велика цегляна коробка так і залишилася стояти , приваблюючи до себе наркоманів , алкоголіків , наркодилерів та інших кримінальних елементів .
- Чувак , треба нам туди почати ходити . - сказав Андрій .
- Головне не напоротися на наркоманів або дилерів . - відповів Вовчик . - Ці не будуть церемонитись .
- Боїшся ? Дарма ми битися вчимося чи як ? Тим більше не перший раз нам буде бити пику нарикам чи лигарям . А от на ментів напоротись - оце вже проблема .
- Так , хоча думаю мій дядько виручить .
- Чекай , так він же пішов уже з міліції .
- Так , але сам розумієш - потрібні знайомства та контакти лишаються .
- Ну так .
На вихідних хлопці через вікно першого поверху проникли в будівлю і побачили там суцільний безлад - порожні пляшки , шприци , використані презервативи , упаковки від наркотичних таблеток , обісцяні ганчірки та інший мотлох .
- Ну й гадюшник . Чувак , пропоную це місце зробити нашою базою .
- Згоден . А на базі такий срачельник не можна допускати . Пропоную потроху навести тут лад , а сміття нахрін спалити .
- Окей . Починаємо .
Вичистивши перший та другий поверхи , наступного дня хлопці повернулись і продовжили прибирання "бази" . Не чіпали тільки купи лайна та графіті , які зазвичай не несли в собі жодного змісту . Але на горищі , яке було доволі погано освітлене Андрій та Володя побачили на стінах доволі дивні та моторошні написи та малюнки . Там були пентаграми , дивні символи віддалено схожі на якісь руни , написи незрозумілою мовою . Але найстрашніше , від чого навіть у хлопців-боксерів пішов мороз по шкірі - це кров . Кров ,яка була на стінах та підлозі , де були навіть сліди від цілих калюж крові . А далі навіть при поганому освітленні хлопці побачили звалище людських кісток , складених наче пірамідою , на вершині якої лежав череп . Щойно юні екстремали глянули на через як побачили що ті місця де були очі спалахнули червоним а вже через секунду прямо перед ними спалахнув вогонь . Андрій та Вовчик відсахнулись від такого освітлення приміщення на кілька кроків назад , а далі вони побачили біля піраміди з кісток фігуру в плащі з каптуром . Можна було подумати що це людина , але постать була понад 2 метри зростом . Тут страх уже повністю оволодів шукачами пригод і вони мерщій кинулись до виходу з моторошного горища . але поверхом нижче вони побачили ще декілька таких постатей як та що була зверху . Одна із них демонічним голосом сказала :
-Ідіть сюди . - і простягла до них свої руки . Руки були з темною шкірою чи то синього чи то чорного кольору а замість нігтів були аномально довгі пазури . В районі очей у цих істот запалали червоні вогники типу тих ,якими світились очниці черепа . Біжучи один поперед одного , падаючи , допомагаючи один одному піднятись і знову біжучи , хлопці бачили що на кожному поверсі нижче цих істот стає все більше і всі вони щойно помічають непроханих гостей одразу кидаються за ними . Вибігши на вулицю , де уже була темрява , хлопці побігли до супермаркету , де на нічній зміні в охороні працював дядько Володі . Зупинились вони лише на порозі магазину і одразу впали на підлогу не маючи більше сил стояти на ногах .
- Хлопці , що з вами ? - пролунав голос дядька Юри , який одразу їх помітив .
- Дядьку ... Виручай ... - сказав задихаючись Вовчик .
- Що сталось ?
- Ми все розповімо , але спочатку можна води ?
- Так звісно . Таке враження що за вами чорти гналися .
- Ти в принципі вгадав ...
Дядько провів племінника та його друга в кімнату охорони і вислухавши їхню розповідь оторопів від жаху .
- Я сподівався що все закінчиться . Хлопці , ви розворошили осине гніздо і по суті розбудили таке зло , що я навіть не можу описати . Справа в тому що коли я працював у міліції то на районі почали зникати люди . В ході слідства ми вийшли на культистів , які практикували людські жертвоприношення і хотіли викликати в наш світ якихось демонів . Звісно ми не повірили в ці байки , але коли ми пішли їх брати якраз у ту будівлю то самі все побачили . Демони дійсно виглядали так як ви описали . В ході операції ми грохнули при затриманні їхнього лідера , а інші розбіглися . А згодом мої колеги які брали участь у тій операції почали гинути один за одним . Я залишився останнім із групи ...
Щойно він це сказав як у магазині різко зникло світло . Наказавши хлопцям залишатись на місцях , Юрій вийшов з ліхтариком у приміщення . Те що він побачив там змусило його сторопіти від жаху - всі працівники та відвідувачі магазину лежал на підлозі мертві , а над ними стояли високі постаті в каптурах та червоними очима . І вони прямували до Юрія ...